Carpe Diem

Soestdijkseweg zuid 257

3721 AE Bilthoven

(Tel: 030-274 0876)

Tel Alicia: 06- 5435 6069

LOCATIE: De praktijk is gelegen aan de grote doorgaande weg, Soestdijkseweg ZUID 257 in Bilthoven. De naam van het pand is Carpe Diem en ligt op 250 meter van het station.

 

 AUTO:

Vanaf de A 28 (tussen Amersfoort & Utrecht) neem afslag 2. Einde afrit richting de Bilt. Bij eerste grote kruispunt rechtdoor. Deze weg (= richting Bilthoven) blijven volgen (= ca 3 KM) tot 250 meter voor het spoor. Het pand Carpe Diem ligt links van de weg meteen na het 4e stoplicht.

Vanaf de A 27 (tussen Hilversum & Utrecht) neem afslag 32. Einde afrit richting Bilthoven. Na ca 2 km het 1e stoplicht rechts. Deze Gezichtslaan afrijden tot einde weg. Dan rechtsaf. Doorrijden, als u het spoor over bent gegaan ligt het pand Carpe Diem na 250 meter rechts van de weg. (Er staat een flitspaal in de tuin, gericht op het stoplicht). Vóór het pand is voldoende parkeergelegenheid. Als het vol is kunt u parkeren aan de overkant van de weg, tussen de weg en het fietspad iets links van het pand. Past u op voor de uitritten.

 

OPENBAAR VERVOER:

Bilthoven is bereikbaar per TREIN, en is gelegen tussen Amersfoort en Utrecht. Vanaf beide stations is het ca 10 minuten. Ook de trein uit Baarn stopt er en vanuit Hilversum kunt overstappen op station Utrecht-Overvecht. Dan is het nog slechts enkele minuten. Ook de BUSSEN stoppen bij het station. Lopende vanaf het perron komt u bij de Soestdijkseweg. U moet dan rechtsaf. Na 250 meter net voor de 1e stoplichten ligt het pand Carpe Diem. Het is nog geen 5 minuten lopen.